Info om klubben!

Modum ModellSportKlubb ble stiftet 11 Mars 1982. Aktivitetene har i hovedsak vært i Geithus og Åmot frem til 2003. Etter mange aktive år hadde klubben og dens medlemmer blitt gradvis borte, og det var liten aktivitet de siste årene før det i februar 2003 ble blåst liv i klubben igjen etter et ekstraordinært årsmøte.

 

Etter at vi nå fikk organisert klubben igjen, overtok vi en flystripe i Bingen. Denne plassen har vi bygd ut slik at flystripen er ca.125 X 40 m. og ligger i øst/vest retning. Flyplassen har jorder rundt seg, og er gressbelagt. Flott å fly med solen i ryggen, og god utsikt. Eget klubblokale ble også satt opp i løpet av sommeren 2004, og det er satt opp sikkerhetsnett langs hele stripa opp mot fly depotet, klubblokalet og veien.

 

Egen parkeringsplass er også opparbeidet i tilknytning til plassen. I tillegg til andre parkerings-muligheter i nærheten betyr det kort avstand til depot. 
Vi er for tiden ca.30 aktive medlemmer og aktiviteten fordeler seg mellom stort og smått av både fly og helikopter.

Flyplassen blir forøvrig brøytet i vinterhalvåret, dersom det er forsvarlig og uten at vi ødelegger underlaget på stripa.

 

Her er en liten videosnutt fra stripa vår.

 

Ønsker du mere innfo, evt ønsker å bli medlemm, send en mail til:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

 

 

 

 

 

2011 Klubben. Tommy Egeberg
Powered by Joomla 1.7 Templates